iPhone SE 2022 ontwerp en schermformaat

De iPhone SE 2022 heeft de look van de iPhone SE 2020. Dat betekent dat de smartphone nog steeds een thuisknop heeft. Verder is Touch ID ook weer aanwezig. Verwacht geen beveiliging via Face-ID. Apple heeft geen gezichtherkenning toegepast bij dit nieuwe model.

De iPhone SE 3 heeft verder een lcd-display van 4,7 inch, net als zijn oudere broer uit 2020. Ook aan het werkgeheugen is niet gesleuteld. Nu we de iPhone SE 2022 in handen hebben kunnen we officieel zeggen dat hij 4GB aan RAM heeft. Draadloos opladen via een Qi fastcharger gaat wel. Echter het Magsafe systeem zoals mogelijk is bij de iPhone 13 serie werk niet op deze telefoon/

Verder zien we dat de specificaties van de nieuwe iPhone SE zijn opgepoetst. Het toestel wordt aangestuurd door de A15 Bionic, die ook de iPhone 13 en iPhone 13 Pro van power voorziet. De nieuwe iPhone SE is dus een stuk krachtiger dan zijn voorganger. 

iPhone SE 2022 mét 5G

De nieuwe SE krijgt ondersteuning voor 5G. Het voordeel van 5G is op dit moment beperkt. Internetten met 5G wordt pas merkbaar sneller als je een iPhone hebt met mmWave 5G én de 3,5GHz-frequentie wordt vrijgegeven.

iPhone SE 2022 camera

Er zit weer een enkele camera achterop het toestel, net als bij de iPhone SE 2020. De nieuwe iPhone SE moet het (helaas) nog steeds doen met een enkele 12 megapixel-camera. Ook aan de selfiecamera is weinig gesleuteld. De iPhone SE 3 heeft net als zijn voorganger een 7 megapixel-frontcamera.

Toch maakt het nieuwe model betere foto’s. Dat heeft vooral te maken met de nieuwe processor, de A15 Bionic. Deze heeft namelijk een betere beeldsignaalprocessor. Het komt erop neer dat kiekjes op pixelniveau worden geanalyseerd en meerdere foto’s over elkaar heen gelegd worden. Het uiteindelijke resultaat, een foto, bestaat dus eigenlijk uit meerdere foto’s. 

Verder ondersteunt de iPhone SE 2022 Smart HDR 4 en fotografische stijlen. Deze fotografische stijlen kwamen we eerder al tegen op de iPhone 13, die eind 2021 verscheen. 

Waarom iPhoniels?

✓ Enkel onderdelen van originele kwaliteit 

✓ Op werkdagen reparatie tot 21.00 mogelijk

✓ De meeste reparaties zijn binnen 24 uur klaar

✓ Beoordeeld met een 9,7 door 1000+ tevreden klanten

✓ Persoonlijke service

✓ Scherpe prijzen

 

© 2014 - 2024 iPhoniels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel