iPhone inruilen voor korting op een nieuwe iPhone

Je hebt een iPhone van een paar generaties geleden, bijvoorbeeld een iPhone 8 of een iPhone XS Max maar je bent eigenlijk wel toe aan een nieuwe iPhone. Je hebt je oog laten vallen op het nieuwe pracht exemplaar van Apple, namelijk de iPhone 12 Pro.

In plaats van dat je de moeite moet gaan doen om jouw iPhone te verkopen via Marktplaats kun je jouw iPhone gewoon als betaalmiddel gebruiken bij iPhoniels.

Het principe is vrij simpel. Maak een afspraak met iPhoniels om jouw huidige iPhone te laten taxeren en de inruilwaarde van jouw iPhone krijg je direct als korting op jouw nieuwe iPhone.

iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished toestellen maar ook spiksplinternieuwe iPhones, nog compleet in gesealde verpakking.
 

Hoeveel is mijn iPhone waard?

Het is van te voren niet mogelijk om precies aan te geven hoeveel jouw iPhone waard is. De inruilwaarde is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zal jouw iPhone logischerwijs minder waard zijn wanneer deze beschadigd is dan wanneer deze er nog als nieuw uit ziet.

Om je precies te kunnen vertellen wat de inruilwaarde van jouw iPhone is kun je het best een afspraak maken en even langs komen met het betreffende toestel. iPhoniels kan je dan binnen enkele minuten vertellen wat de inruilwaarde van jouw iPhone is.
 

Voorwaarden voor het inruilen van je iPhone bij iPhoniels

 • De iPhone moet nog werken 
  Het is geen probleem wanneer de iPhone beschadigd is of zelfs wanneer het scherm gebroken is. Uiteraard daalt hierdoor wel de inruilwaarde van de iPhone.
   
 • De zogenaamde iCloudvergrendeling moet van de iPhone verwijderd zijn. Je kunt hiervoor het beste de instructies van Apple volgen.
   
 • Indien aanwezig, graag de iPhone leveren in de originele verpakking inclusief originele accessoires. Dit is geen vereiste maar wanneer deze ontbreken is dit nadelig voor de inruilwaarde van de iPhone.
   
 • Het is verplicht je, bij het verkopen van jouw iPhone, te legitimeren met een geldig rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs.
   
 • iPhoniels behoudt zich ten allen tijden het recht om jouw iPhone niet te kopen/in te ruilen.
   
 • Bij het inruilen van jouw iPhone heb je de mogelijkheid de waarde in te zetten als korting op een nieuw of refurbished toestel of om de waarde uit te laten keren in contant geld.

Waarom iPhoniels?

✓ Enkel onderdelen van originele kwaliteit 

✓ Op werkdagen reparatie tot 21.00 mogelijk

✓ De meeste reparaties zijn binnen 24 uur klaar

✓ Beoordeeld met een 9,7 door 1000+ tevreden klanten

✓ Persoonlijke service

✓ Scherpe prijzen

 

© 2014 - 2024 iPhoniels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel