Ruil je oude iPhone of Android-telefoon in voor korting op een nieuw of refurbished toestel of ontvang direct contant geld.

Stel je hebt een toestel van twee of drie jaar oud maar zou eigenlijk wel weer het nieuwste model willen aanschaffen. Ik kan me voorstellen dat je twijfelt. Het aanschaffen van een nieuwe generatie iPhone of Android is een grote uitgave en in principe is je huidige toestel nog in goede staat.

Wat is er dan een betere oplossing dan het inruilen van je huidige toestel en de waarde direct te kunnen gebruiken als korting op een toestel van de nieuwste generatie? Op die manier kun je tegen een geweldige prijs de eigenaar worden van de nieuwste generatie met alle nieuwe features en een nieuw ontwerp én hoef je niet zelf aan de slag met het verkopen van je huidige telefoon.

Dus geen advertenties op Facebook en Marktplaats en hopen dat er iemand reageert om uiteindelijk te merken dat degene die reageren flink onder je vraagprijs bieden.

iPhoniels is altijd op zoek naar iPhones en Android-telefoons van de vorige drie generaties*. Kijk op de pagina iPhone inruilen of Android inruilen om te zien hoe de procedure in zijn werk gaat voor jouw smartphone.

Heb je een toestel dat je graag zou willen inruilen voor korting op een nieuw of refurbished toestel of voor contant geld? Maak dan een afspraak met iPhoniels om jouw toestel te laten taxeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

*iPhoniels behoudt zich ten allen tijden het recht om jouw smartphone niet te kopen/in te ruilen

Waarom iPhoniels?

✓ Enkel onderdelen van originele kwaliteit 

✓ Op werkdagen reparatie tot 21.00 mogelijk

✓ De meeste reparaties zijn binnen 24 uur klaar

✓ Beoordeeld met een 9,7 door 1000+ tevreden klanten

✓ Persoonlijke service

✓ Scherpe prijzen

 

© 2014 - 2024 iPhoniels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel