Android inruilen voor korting op nieuwe telefoon

Mijn naam (iPhoniels) doet misschien anders vermoeden maar Android-telefoons zijn minstens net zo welkom bij iPhoniels als iPhones. Zoals je misschien al wel gezien hebt, heb ik dan ook altijd een mooi aanbod aan refurbished en nieuwe Android-telefoons.

Over het algemeen zijn dit toestellen als de Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S8.

Als jij een op het moment een Android-telefoon hebt en toe bent aan een nieuwe Android-telefoon of misschien zelfs wel de overstap naar de iPhone wilt maken, kun je jouw huidige telefoon misschien wel gebruiken om korting te krijgen op jouw nieuwe telefoon!

Net als bij het inruilen van een iPhone is het principe simpel:

Je maakt een afspraak met iPhoniels om jouw huidige Android-telefoon te laten taxeren en het bedrag dat jouw Android-telefoon waard is kun je contant ontvangen of eventueel direct gebruiken als korting op de aanschaf van een nieuw toestel (dit mag een Android of iPhone zijn).

 

Hoeveel is mijn Android-telefoon waard?

De waarde van jouw Android-telefoon is afhankelijk van vele factoren. Het is daarom niet mogelijk om van te voren, zonder de telefoon gezien te hebben, aan te geven hoeveel jouw telefoon waard is. Logischerwijs is een telefoon meer waard wanneer hij er zo goed als nieuw uitziet en geen beschadigingen heeft.

Om een specifieke waarde te kunnen bepalen kun je het best een afspraak maken met iPhoniels en het toestel, zo compleet mogelijk (inclusief oplader, verpakking en eventuele accessoires) meenemen.


Voorwaarden voor het inruilen van je Android-telefoon bij iPhoniels
 

 • De Android-telefoon moet nog werken. Gebruikersschade als krassen en zelfs barsten in het scherm zijn geen probleem voor het inruilen van je Android-telefoon. Uiteraard daalt hierdoor wel de waarde van het betreffende Android-telefoon.
   

 • Vergrendelingen moeten verwijderd worden. Eventuele toestelvergrendelingen moeten verwijderd worden van de Android-telefoon.
   

 • Indien aanwezig, de Android-telefoon, graag leveren in originele verpakking inclusief originele bijgeleverde accessoires als de oplaadkabel, adapter etc.
   

 • Het is verplicht om je te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs bij het inruilen van jouw Android-telefoon.

 

 • iPhoniels behoudt zich ten allen tijden het recht om jouw Android-telefoon niet te kopen/in te ruilen.
   

 • Bij het inruilen van jouw Android-telefoon heb je de mogelijkheid de waarde in te zetten als korting op een nieuw of refurbished toestel of om de waarde uit te laten keren in contant geld.

Waarom iPhoniels?

✓ Enkel onderdelen van originele kwaliteit 

✓ Op werkdagen reparatie tot 21.00 mogelijk

✓ De meeste reparaties zijn binnen 24 uur klaar

✓ Beoordeeld met een 9,7 door 1000+ tevreden klanten

✓ Persoonlijke service

✓ Scherpe prijzen

 

© 2014 - 2024 iPhoniels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel