Garantie op nieuwe en refurbished iPhones, iPads en Android telefoons

Op elk toestel dat iPhoniels verkoopt via iPhoniels.nl of via de fysieke winkel zit standaard 3 maanden garantie. Producten met een verkoopwaarde boven de € 400,- hebben vaak zelfs 12 maanden garantie.

Kijk voor de zekerheid goed bij de productomschrijving van het product voor de garantietermijn van het betreffende product.


Garantie op reparatie

iPhoniels werkt enkel met onderdelen van originele kwaliteit. Uiteraard repareert iPhoniels met de bedoeling dat jij weer vol plezier gebruik kan maken van je smartphone of tablet. Mocht de klacht 3 maanden na de reparatie toch weer terugkomen dan heb je gewoon garantie op de reparatie en zal iPhoniels het defecte onderdeel vervangen.

Belangrijk hierbij is dat de klacht en de oorzaak uiteraard wel gelijk moeten zijn aan de klacht en oorzaak voor de oorspronkelijke reparatie.
 

Onderzoekskosten

Wanneer je smartphone of tablet niet meer goed werkt en het niet duidelijk is wat er met het toestel aan de hand is, kun je er voor kiezen iPhoniels een onderzoek te laten uitvoeren. Tijdens dit onderzoek zal iPhoniels kijken wat er defect is aan het betreffende toestel en wat er moet gebeuren om het toestel te repareren.

Na dit onderzoek kan iPhoniels je vertellen of het toestel nog te repareren is en zo ja wat de kosten hiervoor zullen zijn.

Als het toestel niet te repareren is of wanneer jij ervoor kiest het toestel niet te laten repareren dan rekent iPhoniels € 29,95 voor het onderzoek.

Wanneer het toestel wel te repareren is en je akkoord gaat met de reparatiekosten dan vervallen de onderzoekskosten van € 29,95. 
 


Is de reparatie aan je smartphone of tablet verzekerd?

Afhankelijk van je verzekering is de reparatie aan jouw smartphone of tablet misschien wel verzekerd. In de meeste gevallen vergoedt de verzekering de schade aan een smartphone of tablet.

Voor meer informatie en de specifieke voorwaarden kun je het best contact opnemen met jouw verzekeringsmaatschappij. Na een, door iPhoniels, uitgevoerde reparatie ontvang je sowieso een gespecificeerde factuur per e-mail. Deze factuur kun je eventueel declareren bij uw verzekeringsmaatschappij.

Waarom iPhoniels?

✓ Enkel onderdelen van originele kwaliteit 

✓ Op werkdagen reparatie tot 21.00 mogelijk

✓ De meeste reparaties zijn binnen 24 uur klaar

✓ Beoordeeld met een 9,7 door 1000+ tevreden klanten

✓ Persoonlijke service

✓ Scherpe prijzen

 

© 2014 - 2024 iPhoniels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel