Hoe Niels Verwijs iPhoniels werd

Mobiele telefoons hebben me altijd gefascineerd. Zoveel technologie in zo’n klein apparaatje. Ik was dan ook meteen helemaal weg van de telefoon van Apple. Wij als Nederlanders moesten helaas nog een jaar langer wachten maar op 11 juli 2008 was het dan zo ver, de iPhone 3G was beschikbaar in Nederland!

Jaren later ben ik als hobby begonnen met het repareren van iPhones van vrienden die hun telefoon hadden laten vallen. Het vervangen van zo’n gebroken display gaf een enorme kick.
 

Meer dan iPhones en iPads

Al snel ging ik de uitdaging aan om het niet bij gebroken displays te laten en zo kwamen er vrienden, vrienden van vrienden, familie, vrienden van familie en familie van vrienden over de vloer met hun kapotte iPhones, iPads en - ik werd uit mijn comfort zone gehaald met - kapotte Samsung’s, LG’s en noem het maar op wat nog meer.

 

Kwaliteit, persoonlijkheid en gunstige prijzen

1 oktober 2014 heb ik de stap gewaagd en ben ik officieel begonnen als iPhoniels. In eerste instantie werden het vele late avonden aangezien ik naast mijn eigen onderneming ook nog gewoon een fulltime baan had. 

Anno 2017 heb ik de mooie stap mogen maken om me volledig te richten op iPhoniels. Vandaag de dag staat iPhoniels voor kwaliteit, persoonlijke service en gunstige prijzen.

Omdat kwaliteit voor mij, maar zeker voor jou, op nummer 1 staat werk ik alleen met originele onderdelen. Ik kan je helpen met reparaties aan Apple apparaten als iPhones en iPads, Samsung, HTC, Sony en overige Androidtelefoons.

 

Flexibiliteit

Omdat je waarschijnlijk, net als ik, heel moeilijk zonder je telefoon kan zorg ik ervoor dat je jouw telefoon zo min mogelijk hoeft te missen. Ik ben dan ook, op afspraak, flexibel overdag én in de avonduren beschikbaar om jouw telefoon te repareren.

 

Refurbished smartphones. Zo goed als nieuw maar stukken goedkoper.

Naast het repareren van telefoons heb ik ook altijd een mooi aanbod aan gerefurbished iPhones, iPads en Androidtelefoons.

Dus is jouw telefoon of tablet kapot of ben je op zoek naar een gerefurbished iPhone, iPad of Androidtelefoon? iPhoniels zorgt ervoor!

Je kunt me bereiken op ‭06 54 93 55 66‬ of door een e-mail te sturen naar info@iphoniels.nl Het huidige assortiment aan refurbished iPhones, iPads en Androidtelefoons kun je vinden op mijn website.

Waarom iPhoniels?

✓ Enkel onderdelen van originele kwaliteit 

✓ Op werkdagen reparatie tot 21.00 mogelijk

✓ De meeste reparaties zijn binnen 24 uur klaar

✓ Beoordeeld met een 9,7 door 1000+ tevreden klanten

✓ Persoonlijke service

✓ Scherpe prijzen

 

© 2014 - 2024 iPhoniels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel